İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği

İSKİD 2018 Yılı Yurtdışı Faaliyetleri, Tüm Yoğunluğuyla Devam Edecek.

İSKİD, 2018 yılında da üyeleri için yeni pazarların kapılarını aralamaya devam ediyor ve yılın ilk yarısında beş ayrı fuara katılmaya hazırlanıyor.

 

İSKİD organizasyonu ile 14-16 Ocak’ta Cidde’de düzenlenen HVAC&R Expo Saudi Fuarı’nda 10 Türk firması, ziyaretçileriyle buluşacak.

 

7-10 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak ISK SODEX Fuarı ev sahibi olan İSKİD, Fuar süresince bir dizi etkinlik ve Fuaye 10-12 F16 standında ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarın ikinci günü Tüyap Marmara salonunda düzenlenecek İSKİD Resepsiyona çok sayıda yerli ve yurtdışı misafirlerin katılımı bekleniyor.

 

28 Şubat 2 Mart tarihlerinde bu yıl ilk kez katılacağı Aqua Therm Taşkent fuarında, Özbekistan ve çevre HVAC pazarı ile buluşacak.

HVAC&R pazarındaki üretici ve tedarikçileri buluşturan bir başka önemli etkinlik Climate World, 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Moskova’da gerçekleşecek. İSKİD, fuara katılım geleneğine sadık kalarak bu yıl da Moskova’da olacak. Euroexpo ve İklimlendirme Firmaları Derneği (APIC) tarafından düzenlenen fuarda İSKİD, ısıtma, soğutma ve havalandırma sektörlerindeki uluslararası ziyaretçileri ile Hall 3 2C3 standında bir araya gelecek.

 

Yılın ilk yarısında katılacağı son fuar olan 13-16 Mart tarihlerinde Milano’da yapılacak Mostra Convegno’da İSKİD, HVAC sektöründe son trendleri takip ederken, 22. Hall S60 standında ziyaretçilerine Türkiye İklimlendirme sektörü ve üyeleri hakkında bilgi vermeyi amaçlıyor.

İSKİD İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği Haber Arşivi

Webinar: Klima Santralinde Hijyen

İSKİD, ISK-SODEX 2023’de

İSKİD Çalıştayı tamamlandı

Türkiye HVAC&R Industry Guide

İSKİD Magazine 25. sayı yayınlandı

Tagged under:
TOP